Senior FA SONKATARTÓ ÁLLVÁNY KÉSEKKEL SONKASZELETELŐ KÉSZLET 2db KÉS 1db FENŐACÉL 2 év GARANCIA
Ár:
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
|
Leírás és Paraméterek
2 év garancia
Jó minőségű, fából készült sonkatartó. Elengedhetetlen a házi füstöltsonka szerelmeseinek.
Segítségével stabilan rögzíthetjük a sonkát két helyen. Könnyen összeszerelhető a mellékelt alkatrészekkel.
A tartozék sonkavágó kés és az élező betolható a tartólapba kialakított nyílásokba, helyet takarít meg.
Jellemzők:
A kényelmes és fiók kések és késélező így mindig a szeletelés eszközök kéznél
Tökéletes rögzítés
Könnyen összeszerelhető
Kiváló spanyol minőség
Tartalma: 2 szeletelő kés és késélező
Méretek: kb. 38,5 x 35 x 23 cm
Szeletelési javaslat:
Mindenekelőtt távolítsuk el a külső ,megkeményedett bőrrészeket, és csak akkora felületet, amekkora szeleteket akarunk vágni, mert ez felület megóvja a sonkát a felesleges oxidációtól.
Először egy merőleges vágást ejtsünk a sonkán, majd innen kiindulva párhuzamos vágásokkal próbáljunk meg hajszálvékony szeleteket vágni. A hozzá tartozó kések erre a műveletre lettek kifejlesztve. Minél vékonyabb egy szelet annál izletesebb lesz.
A vékony szeleteket egyenként helyezzük a tányérra, a csont közelében lévő húsrészeket, amit nem tudunk szeletekre vágni, felkockázhatjuk, vagy akár főzéskor is felhasználhatjuk.
Fontos: felvágás előtt, miután kibontjuk a bolti vákuumozott csomagolásból, hagyjuk fél / 1 órát órát levegőzni a sonkát. Az első szeletelés után is pihentethetjük.
Jó minőségű, fából készült sonkatartó. Elengedhetetlen a házi füstöltsonka szerelmeseinek.
Segítségével stabilan rögzíthetjük a sonkát két helyen. Könnyen összeszerelhető a mellékelt alkatrészekkel.
A tartozék sonkavágó kés és az élező betolható a tartólapba kialakított nyílásokba, helyet takarít meg.
Jellemzők:
A kényelmes és fiók kések és késélező így mindig a szeletelés eszközök kéznél
Tökéletes rögzítés
Könnyen összeszerelhető
Kiváló spanyol minőség
Tartalma: 2 szeletelő kés és késélező
Méretek: kb. 38,5 x 35 x 23 cm
Szeletelési javaslat:
Mindenekelőtt távolítsuk el a külső ,megkeményedett bőrrészeket, és csak akkora felületet, amekkora szeleteket akarunk vágni, mert ez felület megóvja a sonkát a felesleges oxidációtól.
Először egy merőleges vágást ejtsünk a sonkán, majd innen kiindulva párhuzamos vágásokkal próbáljunk meg hajszálvékony szeleteket vágni. A hozzá tartozó kések erre a műveletre lettek kifejlesztve. Minél vékonyabb egy szelet annál izletesebb lesz.
A vékony szeleteket egyenként helyezzük a tányérra, a csont közelében lévő húsrészeket, amit nem tudunk szeletekre vágni, felkockázhatjuk, vagy akár főzéskor is felhasználhatjuk.
Fontos: felvágás előtt, miután kibontjuk a bolti vákuumozott csomagolásból, hagyjuk fél / 1 órát órát levegőzni a sonkát. Az első szeletelés után is pihentethetjük.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
6.100 Ft
(4.803 Ft + ÁFA)
5.650 Ft
(4.449 Ft + ÁFA)
5.500 Ft
(4.331 Ft + ÁFA)
6.460 Ft
(5.087 Ft + ÁFA)
6.520 Ft
(5.134 Ft + ÁFA)