Termékek Menü

ProInstrument FullMetal FÉM HORDOZHATÓ FÚRÓGÉP ÁLLVÁNY 0-45° DÖNTHETŐ STABILIZÁLT MOBIL FÚRÓGÉPÁLLVÁNY FÚRÓ ÁLLVÁNY 3 év GARANCIA

Ár:
7.970 Ft (6.276 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.200 Ft
Gyártó: ProInstrument Line

Leírás és Paraméterek

3 év GARANCIA ProInstrument Line szabványos standard 43 mm-es befogó méretű hagyományos elektromos kézi fúrógépekhez. Minden alkatrésze fémből készült ( kivéve a színes rögzítőcsavar végeket), ellenben a piacon lévő olcsóbb, hasonló mobil állványokkal szemben, melyek fúrógép befogó pofái és talp, prizmaágya műanyag. Az állvány két ütközőt, oldalsó fogantyút, prizmaágyat, csöveket tartalmaz és kerek tárgyak fúrására is alkalmas. A vezetőrudak kitolásával szög alatt is lehet fúrni, és könnyen meg lehet találni a deszka közepét csapoláshoz is. Pontosan és derékszögben fúrhatunk meg bármit, vagy fűrészelhetünk lyukat bármilyen állásban, falon, fej felett, ferde felületeken, rúdanyagba, lécbe vagy profillécekbe.
Függőleges, vízszintes vagy 45° fokban ferde fúráshoz 2 skálabeosztásos vezetőoszlop, fokozatmentesen állítható fúrásmélység ütköző, párhuzamos felütköztetés egy vonalba eső sorozatfúráshoz.A kiegészítő fogantyú a precíz pontos megfúráshoz és a fúrás közben az elcsúszás megakadályozására, az alaplemezben négy felerősítő csavarluk, végleges fúróállványként való használathoz.
Magasság: 20cm
Munkaút: -12,5cm  
Tétel Súly 1,25 Kg
A termék méretei 15,2 x 7,3 x 33,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő