Termékek Menü

PestB 370m2 UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ KÉSZÜLÉK 4x PIEZO HANGSZÓRÓS SZOMSZÉD KUTYAUGATÁS ELLENI VÉDELEM 3 év GARANCIA

Ár:
22.920 Ft (18.047 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 1.200 Ft
Gyártó: EGYÉB

Leírás és Paraméterek

3 év garancia
PestB minőségi készülék, 4db piezó hagszóróval. Nagyon hatékonyan szünteti meg ha ugat a kutya, vagy a szomszéd kutyája.
Hogyan működik?
Ez a készülék érzékeli a zaj ugató kutyák, bekapcsolja önmagát nagyon magas, kutyákra zavaró ultrahangot bocsát ki. Ez a hang egy olyan nagyfrekvenciás hogy normál körülmények nem hallható az emberi fül számára, de nagyon kényelmetlen kutyák számára. A kutya megtanulja társítani ezt hangot az ugatásáshoz és a legtöbb esetben ő fog tartózkodni teljesen vagy legalábbis csökkenteni fogja
A készülék lejátssza hangok a tartományban 22 kHz-25 kHz-re, a legtöbb kutya érzékeny a frekvenciák körül 23kHz. TANÍTÓ eszköz, nem riasztó.
Beállítások
Ellentétben a hasonló termékekkel, ez a beltéri és kültéri használatra is alkalmas, időjárásálló
Beállíthatjuk, hogy a készülék, hogy milyen messze van érzékelni a kutyaugatás.
A Test gomb - Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje az eszközt. Amikor a készülék teljesen működőképes, akkor ad ki egy hallható hangjelzést az Ön számára.
Hatótáv max 370m2
4db piezó hangszóróval a nagyobb hatékonyság érdekében.
Az eszközt úgy szereljük fel, hogy irányban legyen, ahol a kutya rendszeresen ugat. Ha kerítés van a berendezés és a kutya között, akkor a készüléket vigyük egy kicsit magasabb, úgy, hogy sugároz távol a tetején a kerítés fölött.
Méretek:
20 cm x 17 cm x 8,5 cm
Tápellátás: 4 db AA elem, vagy akku ( nem tartozék). Hálózati tápegységről is használható, nem tartozéka, de rendelhető. http://www.vevax.hu/hq_1000ma_acdc_halozati_tapegyseg_3_12v_1a_12w_adapter_6_dugoval_psupeu1000_2_ev_garancia_752
Mint minden termék esetében, amelyek befolyásolják az állatok viselkedése, ez vezethet az eltérő eredményeket. Ezért azt javasoljuk, hogy azt is használja a fokozat parancsokat, hogy fokozza a hatást még. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes kutyák gyorsabban megtanulják összevetni a zavaró hangot az ugatáskor, mint mások.

Vélemények

| 0 / 5 csillag!
2017. 09. 05.
A hatótávolságot nem négyzetméterre, hanem méterre szokás megadni! Ezzel a 370m2-rel nem tudok mit kezdeni! Érdekelne az eszköz,ha a 25-30 méterről ugató kutyákat meg tudnám vele fékezni! Erre kérnék választ.csapolaszlo@freemail.hu Köszönöm.
***Kedves László! Egy ovális, kb 25 méter hosszú, 15 méter széles területet a gyári leírás szerint tud védeni****

| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 29.
Igaz kellet jó 1-2 hét mire a szomszéd állandóan ugató kutyuja végre megtanulta,hogy feleslegesen ne ugasson! Mivel beváltotta a hozzáfűzött reménymeet,minden pénzt megért a nyugalom :-) *****!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kapcsolódó termékek