GourMet FA SONKATARTÓ ÁLLVÁNY SONKASZELETELŐ KÉSZLET 1db KÉS + 1db FENŐACÉL
Ár:
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
|
Leírás és Paraméterek
Spanyol GourMet minőségi, fából készült sonkatartó. Elengedhetetlen a házi füstöltsonka szerelmeseinek.
Segítségével stabilan rögzíthetjük a sonkát két helyen. Könnyen összeszerelhető a mellékelt alkatrészekkel.
A tartozék sonkavágó kés és az élező betolható a tartólapba kialakított nyílásokba, helyet takarít meg.
Jellemzők:
A kényelmes rögzítés, kés és késélező mindig a szeletelés eszközök kéznél
Tökéletes rögzítés
Könnyen összeszerelhető
Kiváló spanyol minőség
Tartalma: 1 szeletelő kés és 1 késélező
Méretek: kb. kb. 38,5 x 32 x 22,5 cm
Szeletelési javaslat:
Mindenekelőtt távolítsuk el a külső ,megkeményedett bőrrészeket, és csak akkora felületet, amekkora szeleteket akarunk vágni, mert ez felület megóvja a sonkát a felesleges oxidációtól.
Először egy merőleges vágást ejtsünk a sonkán, majd innen kiindulva párhuzamos vágásokkal próbáljunk meg hajszálvékony szeleteket vágni. A hozzá tartozó kések erre a műveletre lettek kifejlesztve. Minél vékonyabb egy szelet annál izletesebb lesz.
A vékony szeleteket egyenként helyezzük a tányérra, a csont közelében lévő húsrészeket, amit nem tudunk szeletekre vágni, felkockázhatjuk, vagy akár főzéskor is felhasználhatjuk.
Fontos: felvágás előtt, miután kibontjuk a bolti vákuumozott csomagolásból, hagyjuk fél / 1 órát órát levegőzni a sonkát. Az első szeletelés után is pihentethetjük.
Segítségével stabilan rögzíthetjük a sonkát két helyen. Könnyen összeszerelhető a mellékelt alkatrészekkel.
A tartozék sonkavágó kés és az élező betolható a tartólapba kialakított nyílásokba, helyet takarít meg.
Jellemzők:
A kényelmes rögzítés, kés és késélező mindig a szeletelés eszközök kéznél
Tökéletes rögzítés
Könnyen összeszerelhető
Kiváló spanyol minőség
Tartalma: 1 szeletelő kés és 1 késélező
Méretek: kb. kb. 38,5 x 32 x 22,5 cm
Szeletelési javaslat:
Mindenekelőtt távolítsuk el a külső ,megkeményedett bőrrészeket, és csak akkora felületet, amekkora szeleteket akarunk vágni, mert ez felület megóvja a sonkát a felesleges oxidációtól.
Először egy merőleges vágást ejtsünk a sonkán, majd innen kiindulva párhuzamos vágásokkal próbáljunk meg hajszálvékony szeleteket vágni. A hozzá tartozó kések erre a műveletre lettek kifejlesztve. Minél vékonyabb egy szelet annál izletesebb lesz.
A vékony szeleteket egyenként helyezzük a tányérra, a csont közelében lévő húsrészeket, amit nem tudunk szeletekre vágni, felkockázhatjuk, vagy akár főzéskor is felhasználhatjuk.
Fontos: felvágás előtt, miután kibontjuk a bolti vákuumozott csomagolásból, hagyjuk fél / 1 órát órát levegőzni a sonkát. Az első szeletelés után is pihentethetjük.
Vélemények

1 értékelés





Írja meg véleményét!
marton Mihály
|

2015. 11. 15.
jól fog működik. tartó és a kés
Hasonló termékek
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
5.950 Ft
(4.685 Ft + ÁFA)
5.940 Ft
(4.677 Ft + ÁFA)
5.940 Ft
(4.677 Ft + ÁFA)
5.980 Ft
(4.709 Ft + ÁFA)
Gyártó: EGYÉB
5.980 Ft
(4.709 Ft + ÁFA)
5.990 Ft
(4.717 Ft + ÁFA)
5.990 Ft
(4.717 Ft + ÁFA)